Get Adobe Flash player

Despre noi

Agenţia de Consultanţă pentru Securitate Privată SMART SECURITY SYSTEMS S.R.L. dispune de specialişti cu un înalt nivel de calificare profesională în domeniul evaluării eficienţei măsurilor de securizare a obiectivelor militare sau civile speciale sau comerciale şi cu o experienţă îndelungată (peste 35 de ani) în acest domeniu de activitate, dintre care peste 10 ani au fost dedicaţi exclusiv pieţei private româneşti.

        

Agenţia de Consultanţă pentru Securitate Privată SMART SECURITY SYSTEMS S.R.L. reprezintă elita în domeniul securităţii private şi a asigurării confortului ambiental din România, bazându-se pe tehnicile cele mai moderne şi pe strategiile de ultimă oră existente pe plan mondial. Am atins un înalt nivel de experienţă de-a lungul timpului prin executarea unor proiecte complexe de securizare privind protecţia obiectivelor militare, industriale, guvernamentale sau rezidenţiale, cât şi confortul ambiental prin asigurarea desfăşurării în deplină siguranţă a activităţilor în aceste obiective.


Inovaţia şi ingeniozitatea de care am dat şi dăm dovadă, ne asigură un succes indiscutabil şi o detaşare certă în faţa firmelor concurente, făcând de altfel din aceste calităţi şi argumentele noastre forte, care ne ajută să ne detaşăm net de concurenţă!


Eficienţa şi rezultatele obţinute pe teren, ne-au ajutat să transmitem mai departe încrederea noastră în serviciile şi soluţiile pe care le-am promovat şi implementat de-a lungul anilor. Cunoaşterea în detaliu a acestora ne-a permis conceperea şi oferirea unor soluţii de securitate integrate şi optime, indiferent de capacitatea şi amploarea obiectivului propus.


Fiind în mod continuu în căutarea unor soluţii alternative mai bune, mai sigure şi mai flexibile, adaptate perfect pe cerinţele fiecărui client în parte, dispunem de specialişti ce permanent întreprind toate demersurile necesare pentru a cunoaşte şi înţelege problemele clienţilor, pentru a putea perfecţiona şi adapta soluţiile de securitate oferite, în funcţie de necesitatea personală a fiecăruia, păstrând în acelaşi timp atributele noastre forte: CALITATEA şi CONFIDENŢIALITATEA, asigurându-ne în acest fel ÎNCREDEREA beneficiarilor noştri

smart security